Bel ons op 0252 - 37 66 10

Pasfoto's

Wij maken voor u officiele pasfoto's voor ID-bewijs, paspoort en rijbewijs. Nu ook digitaal aan te vragen voor uw Rijbewijs .
Hoe werkt het?
Stapt u bij ons binnen dan wordt u gevraagd plaats te nemen in de fotostudio. Ook mensen in een rolstoel kunnen probleemloos plaats nemen in de studio. U hoeft zelf niets te doen, de foto wordt van en voor u gemaakt. Wij drukken de START knop in en daarmee gaat de belichting en de camera automatisch aan. Dan zorgen we door het aanpassen van de hoogte van de camera dat uw gezicht midden in beeld is. Als u een pasfoto voor een officieel document, een rijbewijs of paspoort nodig heeft, dan leggen we uit hoe uw houding moet zijn, uw oren moeten dan bijvoorbeeld zichtbaar zijn en we mogen geen tanden zien.

Komt u voor leuke pasfoto’s dan mag u natuurlijk wel vrolijk lachend in de camera kijken. Na deze korte instructie wordt de opname gemaakt en kan deze op het beeldscherm worden bekeken en gecontroleerd. Tenslotte klikken we op printen en uw pasfoto’s zijn klaar. Voor het RDW dient u uw rijbewijs mee te nemen. We sturen uw foto en handtekening door naar RDW, waarna u na 2 werkdagen bericht krijgt dat u het rijbewijs op het gemeentehuis kan ophalen.